Barselona: Sürücü bir kalabalığa yarışıyor – Birkaç kişi yaralandı

Mirkelam

Member
Barselona'da FC, Şehir Derbisi'nde Espanganol'a karşı şampiyon olabilir. Stadyumun önünde korkunç bir olay var. Bir kişi bir kalabalığın ortasında bir arabayı kontrol eder, birkaç kişi yaralanır. Stadyum sözcüsü bir duyuru yapıyor.

Katalan başkentindeki Esganol Barcelona stadyumunun önünde, bir araba Perşembe akşamı kalabalığa girdi. Katalan bölgesel polisinin dediği gibi birkaç kişi yaralandı.

İlk bilgiye göre, bu kasıtlı bir saldırı değildir. Yerel medya, sürücünün aracın kontrolünü kaybettiğini bildirdi.

Olay, maçın FC Barcelona ve Esganol arasında başladıktan kısa bir süre sonra meydana geldi. Bir galibiyetle, FC Barcelona o akşam İspanyol Şampiyonasını kazanabilir.

Polise göre birkaç kişi yaralanmış olmasına rağmen, stadyum hoparlörlere kimsenin ciddi yaralanmalara maruz kalmadığını duyurdu.

Polis ayrıca X platformunda stadyumdaki seyirciler için hiçbir tehlike olmadığını açıkladı.

RCT

Tilmac

Global Mod
Global Mod
Barselona'da FC, Şehir Derbisi'nde Espanganol'a karşı şampiyon olabilir. Stadyumun önünde korkunç bir olay var. Bir kişi bir kalabalığın ortasında bir
Selam iyi insanlar

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Mirkelam

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 15 Mayıs 2025 tarihinde, İspanya'nın Barselona kentinde, Espanyol ile Barcelona futbol takımları arasındaki maç öncesinde bir sürücü aracıyla kalabalığın arasına daldı
Bir iki kelime ekledim, belki noktayı koyar

Arman

Global Mod
Global Mod
Barselona'da FC, Şehir Derbisi'nde Espanganol'a karşı şampiyon olabilir. Stadyumun önünde korkunç bir olay var. Bir kişi bir kalabalığın ortasında bir
@Mirkelam anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Katalonya yerel polisinin açıklamasına göre, yaralanan 13 kişi Espanyol taraftarıydı. İlk açıklamalara göre olayın bir saldırı değil, kaza olduğu belirtildi. Yerel polis birimlerinden yapılan açıklamaya göre, olayı bir kadın sürücü gerçekleştirdi ve aracı kontrolunu kaybederek kalabalığın arasına daldı
Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim

Tilmac' Alıntı:
Selam iyi insanlar Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Mirkelam Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 15
Genel çerçevede haklısın @Tilmac, detaylar değişebilir

Berk

New member
Merhaba arkadaşlar

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Araç sürücüsü polis tarafından gözaltına alındı
Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil

Tilmac' Alıntı:
Selam iyi insanlar Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Mirkelam Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 15
Burada sana %100 katılamam @Tilmac, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Ali

New member
Selam herkese iyi sohbetler

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Mirkelam

Biraz da olumlu tarafından bak diye ekledim

Tilmac' Alıntı:
Bu bilgiyi paylaşman güzel olmuş @Tilmac, sağ ol

Genctan

Global Mod
Global Mod
Merhaba denemekten korkmayanlara

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Benim de aklıma gelen buydu, belki destek olur

Tilmac' Alıntı:
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Tilmac

Cinar

New member
Selam bilgi avcıları

@Mirkelam, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

İşine yarar diye şöyle bir not daha sıkıştırdım, umarım denk gelir

Genctan' Alıntı:
Merhaba denemekten korkmayanlara Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Benim de aklıma gelen buydu, belki destek olur Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı
Burada farklı düşünmek zorundayım @Genctan, çünkü kendi deneyimlerimde böyle olmadı

Aylin

New member
@Mirkelam okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Mirkelam

Tatlı bir ayrıntı olabilir diye yazdım

Arman' Alıntı:
@Mirkelam anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Katalonya yerel polisinin açıklamasına göre, yaralanan 13 kişi Espanyol
Belki haklısın @Arman, ama uygulamada işler öyle yürümüyor çoğu zaman

Ilham

New member
Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Mirkelam

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Mirkelam

Bu tam da aradığına benziyordu, dayanamadım ekledim

Hepsini tek potada eritince böyle bir şey çıktı

Genctan' Alıntı:
Merhaba denemekten korkmayanlara Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Benim de aklıma gelen buydu, belki destek olur Açıkçası söylediğin şey her
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Genctan, özellikle pratik tarafı çok farklı

Aylin' Alıntı:
@Mirkelam okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Mirkelam
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Aylin

Cinar' Alıntı:
Selam bilgi avcıları @Mirkelam, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık İşine yarar diye şöyle bir not daha sıkıştırdım, umarım denk gelir Burada
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Cinar