Stralsund: Noel Baba sopayla bir çocuğun yüzüne vurduğu iddiasını yalanladı

Mirkelam

Member
Saldırıdan şüphelenilen 62 yaşındaki bir kişi, Stralsund Noel pazarında Noel Baba gibi giyindiğini ve dört yaşındaki bir çocuğun yüzüne sopayla vurduğunu inkar ediyor. Adam Alman Basın Ajansı'na “Bu saçmalık” dedi. Bunun yerine sol tarafına poposuna doğru “vurdu”. Adamın ifadesine göre çocuk ona defalarca dil çıkarmış.

Polise göre anne, adamı ağır bedensel zarara neden olduğu şüphesiyle ihbar etti. Bir polis raporunda ayrıca dört yaşındaki çocuğun adama dilini çıkardığı belirtiliyor. Noel Baba sopasıyla çocuğun yüzüne vurarak acı çekmesine neden oldu. Bir polis sözcüsü, “Soruşturmanın durumu bu” diye doğruladı.

Adamın anlatımına göre çocuk ilk karşılaştıklarında dilini çıkarmış. Bu onu daha fazla ilgilendirmiyordu. Tansiyonuyla ilgili sorunları nedeniyle arabasından ilaç almak üzereyken 34 yaşındaki anne, oğluyla birlikte tekrar Noel Baba'yı görmeye gittiğini ve “kendisini kelimenin tam anlamıyla ona zorladığını” söyledi.

Çocuk yine ona dil çıkardı. Onunla konuşmak için dizlerinin üzerine çöktü ve şöyle dedi: “Bunu yapma. İyi ol. İyi huylu olmayan çocukların Noel Baba tarafından pantolonlarına tokat atılacağını çok iyi biliyorsunuz.” Çocuk “Sen aptalsın” diye cevap verdi ve dilini göstermeye devam etti. Daha sonra çocuğa bir “tokat” attı ama yüzüne değil. O pozisyonda bu bile mümkün değildi. Çocuk korkmuştu. “Bunu yapmalı.” Anne çığlık attı ve onu çocuğa vurmakla suçladı.

“Çocuklara vuramazsınız. Çocukluğunda babasıyla birlikte Noel Baba gibi davrandığını söyleyen adam, benim sloganım bu” diye onayladı. Bunu 55 yılı aşkın süredir yapıyor. Bu bir aile geleneğidir. O da Noel Baba olarak hastanelere gitti. Hiç böyle bir olay yaşanmadı. “Olayın başına ben de şok oldum.” Bir avukatla temas halinde ve gerilimi azaltmak için artık Noel Baba gibi davranmak istemiyor. Polise göre anne, oğlunu da korumak için kamuya açık bir şekilde yorum yapmak istemiyor.