Komedyen Michael Mittermeier: “Eşim ve ben dört kez ölü doğum yaptık”

Mirkelam

Member
panorama Komedyen Michael Mittermeier

“Eşim ve ben dört ölü doğum yaptık”

Durum: 11:09| Okuma süresi: 2 dakika

Michael MITTERMEIER (komedyen) eşi Gudrun ile birlikte.  Kırmızı Halı,Kırmızı Halı,Bavyera TV Ödülü 2018, 18 Mayıs 2018.

Michael Mittermeier ve eşi Gudrun 1999’dan beri evliler.

Kaynak: resim ittifakı / SvenSimon

Komedyen Michael Mittermeier, kendisinin ve eşinin dört çocuğunu ölü doğdukları için kaybettiklerini ilk kez bir talk-show’da konuştu. Yeni sahne programında kaderin darbeleriyle uğraşmak istiyor, “çünkü mizah ve trajedi birbirine çok yakın.”

Dkomedyen Michael Mittermeier “NDR Talk Show”a konuk oldu ve yeni sahne programı “#13” hakkında da konuştu. 57 yaşındaki, “Eşim ve ben dört ölü doğum yaptık” dedi. Yeni programıyla on yıl içinde başına gelen kader darbeleriyle de baş etmek ister.

Aynı zamanda ailesine duygusal bir mesaj gönderdi: “Bu yüzden trajik hikayesi olmasa bile çok kişisel bir program. Ve bu noktada, eğer şimdiyse nerede olduğu hakkında hiçbir fikrim yok… canlarım. Sana orada sadece merhaba diyorum.”

“Bir öfke, bir iktidarsızlık”

Komedyen, şimdiye kadar yıldız çocukları hakkında kamuoyuna hiç konuşmadı, ancak “# 13” de bunu yapmak istedi, “çünkü mizah ve trajedi birbirine çok yakın,” diye devam ediyor komedyen. O ve karısı çocuklarını kaybettiklerinde hep “öfke, çaresizlik” hissetti ama bu konuda asla konuşamadı. 2005 yılında ilk bebek öldüğünde hastaneye geri döndüğünde, kimsenin onu tanımaması için bir kapşonlu ve güneş gözlüğünün altına saklandığını söyledi.

ayrıca oku

Annenin eli bebeklerin minik ayaklarını siyah arka planda tutuyor.

Bu değişti. Komedyen, artık “ölen çocukları her gün yanında, sahnede bile” taşıyor, diye devam etti. Hatta iyileştirici bir etkisi var: “Karanlığı mizahla kovmama yardımcı oldu. Mittermeier, moderatörler Barbara Schöneberger ve diğer önde gelen konuklara, “Bu benim valfim,” dedi.

ayrıca oku

Seyirciyi gücendirmekten korkmuyor: “Bunu on yıl önce yapamazdım. Ben sonuna kadar inerim ve seyircileri oradan tekrar çıkarırım.”

Mittermeier ayrıca eşi şarkıcı Gudrun Allwang ve şimdi 15 yaşındaki kızı Lilly’nin yeni programına katıldığını bildirdi. “Daha sonra karım bana sarıldı ve şimdiye kadar yaptığım en iyi program olduğunu söyledi.”

İkisi 20 yılı aşkın süredir bir çift. 23. evlilik yıldönümlerinde Las Vegas’ta yeminlerini tazelemeye karar verdiler.

Instagram’dan içerik bulacağınız yer burasıdır

Gömülü içeriğin görüntülenmesi için, üçüncü taraf sağlayıcılar olarak gömülü içeriğin sağlayıcıları bu izni talep ettiğinden, kişisel verilerin iletilmesi ve işlenmesine ilişkin geri alınabilir onayınız gereklidir. [In diesem Zusammenhang können auch Nutzungsprofile (u.a. auf Basis von Cookie-IDs) gebildet und angereichert werden, auch außerhalb des EWR]. Anahtarı “açık” konumuna getirerek, bunu kabul etmiş olursunuz (herhangi bir zamanda iptal edilebilir). Buna, GDPR Madde 49 (1) (a) uyarınca belirli kişisel verilerin ABD dahil üçüncü ülkelere aktarılmasına verdiğiniz onay da dahildir. Bununla ilgili daha fazla bilgi bulabilirsiniz. Onayınızı istediğiniz zaman anahtar ve sayfanın alt kısmındaki gizlilik aracılığıyla geri çekebilirsiniz.