Britney Spears: “Ailemin bana yaptıklarını hak etmedim”

Mirkelam

Member
İnsanlar Britney Spears’ın

“Ailemin bana yaptığını hak etmedim”

Şu tarihten itibaren: 17 Ekim 2023| Okuma süresi: 2 dakika

O zamanlar hâlâ babasının vesayeti altındaydı: MTV Video Müzik Ödülleri 2016'da Britney Spears

O zamanlar hâlâ babasının vesayeti altındaydı: MTV Video Müzik Ödülleri 2016’da Britney Spears

Kaynak: resim ittifakı/empics/PA

Şarkıcı Britney Spears, 13 yıl boyunca babasının vesayeti altındaydı. Artık anılarında kadınlığının elinden alınıp çocuklaştırıldığını yazıyor. O zamanı düşündüğünde kendini hasta hissediyor.

senS-pop şarkıcısı Britney Spears, yakında yayınlanacak anı kitabında, 13 yıl boyunca kendisi üzerinde tartışmalı bir velayet sahibi olan babasıyla hesaplaşıyor. People dergisinin ön açıklamasına göre Spears, “İçimdeki Kadın: Hikayem” adlı kitabında “Velayet beni kadınlığımdan çaldı ve beni çocuk yaptı” diye yazıyor. “Müziği her zaman kemiklerimde ve kanımda hissetmiştim; Bunu benden çaldılar.”

“Baby One More Time” gibi hit şarkıların şarkıcısı, 13 yıl boyunca kendisinin gölgesi gibi hissettiğini yazıyor: “Oops! … Yine Yaptım” ve “Zehirli” adlı anılarını önümüzdeki salı satışa çıkacak. “Şimdi babamın ve onun iş ortaklarının vücudum ve param üzerinde ne kadar süre kontrol sahibi olduklarını düşünüyorum ve kendimi hasta hissediyorum.”

ayrıca oku

Parti yapın ve paranızı alın: Bu prensibi ilk benimseyen Paris Hilton oldu

41 yaşındaki sanatçı, birçok erkek sanatçının tüm paralarını kumarda harcadığını, uyuşturucu bağımlılığı ve zihinsel sorunlar yaşadığını söyledi. “Kimse onların bedenleri ve paraları üzerindeki kontrollerini elinden almaya çalışmadı. Ailemin bana yaptığını hak etmedim.”

2008 yılında Spears zorla bir kliniğe yatırıldı.

Spears, 1990’ların sonunda “Baby One More Time”la gençliğinde bir süperstar oldu. Yıllar süren başarıyı, çok sayıda olumsuz manşetle birlikte derin bir düşüş izledi. 2008 yılında Spears geçici olarak bir kliniğe yatırıldı ve zihinsel sorunları nedeniyle iş göremez hale geldi. Babası Jamie, müzisyenin velayetini devraldı ve böylece kızının yalnızca kişisel ve sanatsal çıkarlarını değil aynı zamanda varlıklarını da kontrol etti.

ayrıca oku

İki yıl önce hayvanları koruma örgütü Free the Wild'ın kurucularından biriydi.

Son derece tartışmalı vesayet, uzun bir hukuki mücadelenin ardından ancak 2021’in sonunda sona erdi. Britney Spears mahkemeye verdiği ifadede “travma geçirdiğinden” ve “depresyonda” olduğundan şikayetçi oldu: “Sadece hayatımı geri istiyorum.” İki çocuk annesi olan Britney Spears’ın, babasının kendisini doğum kontrol hapını çıkarmasını engellediği yönündeki suçlaması özellikle heyecan yarattı. daha fazla çocuk istemesine rağmen.

ayrıca oku

Velayet sona erdikten sonra Spears, nişanlısı Sam Asghari ile evlendi ve pop efsanesi Elton John ile bir şarkı yayınladı. Ancak Asghari ile evlilik yaz aylarında dağıldı. 29 yaşındaki oyuncu, ağustos ayında boşanma davası açtı. Spears’ın otobiyografisi 24 Ekim’de satışa çıkıyor.